Επί σειρά ετών η PPG έχει παίξει  πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη χρωμάτων για τους κατασκευαστές και τον τομέα επαναβαφής οχημάτων. Η εξειδίκευσή της στην τεχνολογία βαφής αυτοκινήτων είναι φημισμένη. Συνεργαζόμενοι στενά με κατασκευαστές οχημάτων και χρωματοπώλες, η PPG Refinish είναι πάντα μπροστά από τις τελευταίες εξελίξεις στις εργοστασιακές βαφές και τις συνταγές αποχρώσεων. Ολοκληρωμένο και ευέλικτο υδατοδιαλυτό σύστημα που προσφέρει: Εξαιρετική κάλυψη σε ολο το εύρος των αποχρώσεων. Μεγαλύτερη ακρίβεια στη δημιουργία αποχρώσεων. Εξαιρετικός έλεγχος αλουμινίου και άριστο φινίρισμα. Γρήγορο στέγνωμα. Γρήγοροι χρόνοι επισκευής και εύκολη εφαρμογή. Αύξηση της παραγωγικότητας του φανοβαφείου.

Υλικά τελικής επίστρωσης - Μονής και Διπλής επίστρωσης
Επί σειρά ετών η PPG έχει παίξει  πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη χρωμάτων για τους κατασκευαστές και τον τομέα επαναβαφής οχημάτων. Η εξειδίκευσή της στην τεχνολογία βαφής αυτοκινήτων είναι φημισμένη.

Με τα προϊόντα Deltron Global Refinish System και Deltron Progress UHS μονής επίστρωσης, η PPG Refinish παρέχει ασύγκριτο ταίριασμα χρώματος και υψηλού επιπέδου επισκευή.