Από το βραβευμένο, πρωτοποριακό CERAMICLEAR® στο Matt και Express βερνίκι, η PPG Refinish έχει ένα ευρύ φάσμα βερνικιών σχεδιασμένα να εξυπηρετούν όλες τις απαιτήσεις των φανοβαφείων και των εργοστασιακών βαφών. Μια ολοκληρωμένη σειρά σκληρυντών και  διαλυτικών διευκολύνουν τις διαδικασίες, από τοπικές επισκευές ως γενικές επαναβαφές, που πραγματοποιούνται στο φανοβαφείο, κάτω από μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και συνθηκών.

D8130 ΒΕΡΝΙΚΙ UHS (5L) PPG To βερνίκι Deltron UHS, είναι ένα βερνίκι 2Κ ακρυλικής ουρεθάνης για την επισκευή και την επαναβαφή οχημάτων τα οποία έχουν σαν τελευταίο χέρι το βερνίκι.   Το D8130 είναι σχεδιασμένο για χρήση πάνω από Envirobase. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 διαφορετικούς τρόπους, standard εφαρμογή 2 χεριών ή με εφαρμογή ‘’Ενός Περάσματος’’ όπου ένα μεσαίο / συνεχόμενο χέρι ακολουθείται από ένα γεμάτο χέρι χωρίς αναμονή ανάμεσα στα χέρια. Το προϊόν σχεδιάστηκε να αναμιγνύεται μόνο με καταλύτη. Δεν απαιτείται η χρήση διαλυτικού.

D8131 ΒΕΡΝΙΚΙ UHS 2:1 PPG D8131 is not sensitive to different equipment or application methods. It can be used for all types of repair, whether a few panels or a total respray, with a 60 minutes workable pot life. With characteristics like this, D8131 is the most easy to use and versatile clearcoat. A fast and easy repair with no rework and a high quality finish ensure the bodyshop remains profitable.

D8173 ΒΕΡΝΙΚΙ UHS PREMIUM (5L) PPG PREMIUM UHS CLEARCOAT D8173 είναι ένα ακρυλικό 2 συστατικών βερνίκι κατάλληλο για χρήση στην σειρά ENVIROBASE High Performance.   Το βερνίκι D8173 θα πρέπει να εφαρμοστεί πάνω από καθαρή και χωρίς σκόνη επιφάνεια στην οποία έχει εφαρμοστεί η σειρά Envirobase High Performance. Συνίσταται η χρήση κηρόπανου.

D880 HS Clearcoat 5L PPG HIGH SOLIDS CLEARCOAT D880 είναι ένα βερνικι υψηλων στερεων είναι καταλληλο για χρηση στην σειρα ENVIROBASE High Perfomance και Deltron.

D8105 ΒΕΡΝΙΚΙ CERAMICLEAR PPG Αντιχαραγμικό βερνίκι, χαμηλών VOC και υψηλών στερεών.   Το CeramiClearTM Deltron D8105 της PPG έχει εξαιρετικές ιδιότητες σε σύγκριση με τα συμβατικά βερνίκια, προστατεύει την επιφάνεια από τις γρατσουνιές και τα γδαρσίματα που μπορεί να δημιουργούνται από τα αυτόματα πλυντήρια και με αυτό τον τόπο προσφέρει ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το CeramiClearTM Deltron D8105 της PPG είναι συμβατό με τις σειρές Deltron BC και Envirobase.

D8173 ΒΕΡΝΙΚΙ UHS PREMIUM (5L) PPG Το βερνίκι D8115 (ματ) είναι σχεδιασμένο για χρήση πάνω από τη σειρά Envirobase High Performance. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από την σειρά Deltron basecoat για εργασίες που δεν υπόκειται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία EU Directive 2004/42. Το ακρυλικό βερνίκι ουρεθάνης 2Κ D8115 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά επίπεδα γυαλάδας πάνω από ένα απλό ή πολλών σταδίων σύστημα διπλής επίστρωσης (πχ. Mercedes ματ φινίρισμα). Η αναλογία ανάμιξης του βερνικιού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την απόχρωση το μοντέλο, το σημείο επισκευής προκειμένου να επιτευχθεί το επίπεδο της γυαλάδας που απαιτείται. Το D8115 μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από άκαμπτες πλαστικές επιφάνειες χωρίς την χρήση προσθετικών. Το βερνίκι D8115 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους καταλύτες της σειράς Deltron HS D8237 / D8238 / D8239.

D8173 ΒΕΡΝΙΚΙ UHS PREMIUM (5L) PPG Το βερνίκι D8117 (ημι-ματ) είναι σχεδιασμένο για χρήση πάνω από τη σειρά Envirobase High Performance. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από την σειρά Deltron basecoat για εργασίες που δεν υπόκειται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία EU Directive 2004/42. Το ακρυλικό βερνίκι ουρεθάνης 2Κ D8117 είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά επίπεδα γυαλάδας πάνω από ένα απλό ή πολλών σταδίων σύστημα διπλής επίστρωσης (πχ. Mercedes ματ φινίρισμα). Η αναλογία ανάμιξης του βερνικιού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την απόχρωση το μοντέλο, το σημείο επισκευής προκειμένου να επιτευχθεί το επίπεδο της γυαλάδας που απαιτείται. Το D8117 μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από άκαμπτες πλαστικές επιφάνειες χωρίς την χρήση προσθετικών. Το βερνίκι D8117 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους καταλύτες της σειράς Deltron HS D8237 / D8238 / D8239