Η επιλογή του κατάλληλου υποστρώματος για την επισκευή εξασφαλίζει το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα. Η PPG Refinish έχει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων ασταριών, σουρφασέρ και γεμιστικών που είναι εύκολα στη χρήση και απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων (ΟΕΜ) και των φανοβαφείων. Αστάρι Πρόσφυσης Σχεδιασμένο για να δίνει άριστη αντοχή στη διάβρωση και εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες όπως ατσάλι, γαλβανισμένη λαμαρίνα και αλουμίνιο. Αστάρια σουρφασέρ και γεμιστικά Αυτά τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να επιτυγχάνουν τη δημιουργία φιλμ, να γεμίζουν τις γρατζουνιές και να παρέχουν μια ομοιογενή επιφάνεια. Δίνουν μιας καλής διάρκειας γυάλισμα πάνω από ένα ευρύ φάσμα επιφανειών συμπεριλαμβανομένων εργοστασιακών βαφών, λαμαρίνας, πολυεστερικών στόκων και ασταριών πρόσφυσης. Αστάρια Υγρό σε υγρό και Χωρίς Τρίψιμο Σχεδιασμένα για να δίνουν βέλτιστο χρόνο της διαδικασίας και εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως πάνω σε καινούριες επιφάνειες.

D8521-25-27 DP5000 (3L) PPG 2K αστάρι σουρφασέρ κατάλληλο για μεγάλο εύρος επισκευών.  Είναι εύκολο στην εφαρμογή και στο τρίψιμο, προσφέρει εξαιρετικό πάχος φίλμ, κράτημα και διάρκεια πάνω σε μεγάλο εύρος επιφανειών όπως ανταλλακτικά σε καλή κατάσταση, γυμνή λαμαρίνα, πολυεστερικές επιφάνειες / πολυεστερικά γεμιστικά και αστάρια πρόσφυσης. Το αστάρι μπορεί να περαστεί απευθείας με τις σειρές DELTRON® UHS Progress ή ENVIROBASE High Performance. Σε συνδυασμό μεταξύ τους τα αστάρια D8521(λευκό) , D8525(γκρί) και D8527(σκούρο γκρί) μπορούν να επιτύχουν μια σειρά από γκρι αποχρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση μειώνεται η κατανάλωση και ο συνολικός χρόνος επισκευής.

D8018-19-24 ΑΣΤΑΡΙ 2Κ (3L) PPG Αστάρι σουρφασέρ 2 συστατικών ιδανικό για όλους τους τύπους επισκευών. Ευέλικτο, με γρήγορο στέγνωμα, εύκολη εφαρμογή και τρίψιμο. Παρέχει άριστη αντισκωριακή προστασία, εξαιρετικό πάχος φιλμ, λεία επιφάνεια και κρατάνε τη γυαλάδα πάνω από ένα μεγάλο εύρος επιφανειών όπως εργοστασιακές βαφές, γυμνή λαμαρίνα, πολυεστερικά γεμιστικά και κατάλληλα αστάρια πρόσφυσης. Ρυθμίζοντας απλά την ποσότητα του διαλυτικού, το 2K GreyMatic UHS Prima μπορεί να εφαρμοστεί ως αστάρι σουρφασέρ, σαν αστάρι υψηλού γεμίσματος, ή σαν αστάρι σουρφασέρ υγρό σε υγρό. Το 2K GreyMatic UHS Prima μπορεί να στεγνώσει στον αέρα, να ψηθεί στο θάλαμο βαφής ή με να στεγνώσει με IR. Μπορεί να περαστεί από πάνω με οποιαδήποτε τελική βαφή Deltron GRS BC, Deltron GRS DG, Deltron GRS UHS, Deltron Progress UHS DG ή Envirobase διπλής.D8018 (ΛΕΥΚΟ) D8019 (ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ) D8024 (ΓΚΡΙ)

D8015-17 ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ (3L) PPG Τα Υποστρώματα Γρήγορου Στεγνώματος RAPID GreyMatic είναι μία σειρά ασταριών σουρφασέρ 2K κατάλληλα για ένα μεγάλο εύρος επισκευών. Πολλαπλών χρήσεων, γρήγορα στο στέγνωμα και εύκολα στην εφαρμογή και στο τρίψιμο, προσδίδουν εξαιρετικό πάχος φιλμ, λεία επιφάνεια και κρατάνε τη γυαλάδα πάνω από ένα μεγάλο εύρος επιφανειών, όπως παλιές εργοστασιακές βαφές σε καλή κατάσταση, πολυεστερικούς στόκους και κατάλληλα αστάρια πρόσφυσης. Μπορούν να στεγνώσουν στον αέρα , να ψηθούν ή να στεγνώσουν με IR. D8015 (ΓΚΡΙ) D8017 (ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ)

D8020 ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ (1L) PPG Τα Υποστρώματα Γρήγορου Στεγνώματος RAPID GreyMatic είναι μία σειρά ασταριών σουρφασέρ 2K κατάλληλα για ένα μεγάλο εύρος επισκευών. Πολλαπλών χρήσεων, γρήγορα στο στέγνωμα και εύκολα στην εφαρμογή και στο τρίψιμο, προσδίδουν εξαιρετικό πάχος φιλμ, λεία επιφάνεια και κρατάνε τη γυαλάδα πάνω από ένα μεγάλο εύρος επιφανειών, όπως παλιές εργοστασιακές βαφές σε καλή κατάσταση, πολυεστερικούς στόκους και κατάλληλα αστάρια πρόσφυσης. Μπορούν να στεγνώσουν στον αέρα , να ψηθούν ή να στεγνώσουν με IR. D8015 (ΓΚΡΙ) D8017 (ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ)

D8420 ΑΣΤΑΡΙ ΣΕ ΣΠΡΕΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ (0.4L) PPG Το D8420 είναι διαφανές έτοιμο για χρήση αστάρι πρόσφυσης σε σπρέι για πλαστικά υποστρώματα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλη ποικιλία πλαστικών που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες βιομηχανίες οχημάτων εκτός από PE, PC, ABS, PU/PU-RIM, PP και POM.
D8421-24-26 AΣΤΑΡΙ ΣΕ ΣΠΡΕΥ (0.4L)PPG Αστάρι 1K σε Σπρέι σχεδιασμένα για «μικροδιορθώσεις» Χρησιμοποιείται σε περίπτωση που το τρίψιμο έχει φτάσει στη γυμνή λαμαρίνα και για τοπικές επισκευές. Μπορεί να περαστεί απ’ ευθείας με τις τελικές επιστρώσεις της PPG